Rabu, 22 Januari 2014

Serveis Internacionals Navilieres '- Què mode de transport a utilitzar

Serveis Internacionals Navilieres '- Què mode de transport a utilitzar

Hi ha uns pocs transportistes que distribueixen mercaderies només dins d'un mateix país. En general, els serveis internacionals de les companyies navilieres són bastant extenses. La majoria són capaços d'organitzar qualsevol mode de transport dels productes per als seus clients. Vostè tindrà, certament, l'assessorament i l'assistència que necessita per prendre una decisió, però la decisió final és seva. Per això és important saber el més possible sobre les opcions disponibles i per ser capaç de definir les seves necessitats amb claredat.

Les opcions de transport que es poden seleccionar s'inclouen carretera, ferrocarril, mar i aire. Per descomptat, la gamma d'opcions pot estar limitada depenent de la ubicació inicial dels béns i el seu destí final. Per exemple, si voleu utilitzar els serveis internacionals d'empreses navilieres per al transport de mercaderies des de Nova Zelanda a Austràlia o des dels EUA a Europa, tindrà administrasi Sekolah kepala només dues variants - mar i aire. Prenent, en compte aquestes limitacions, es pot definir fàcilment els criteris que va a basar la seva elecció en.

Quina és la naturalesa del seu producte? Quins són el pes, la mida i el volum de les mercaderies? Els productes peribles com fruites i verdures requereixen un enviament més ràpid d'un país a un altre, perquè puguin ser conservades amb eficàcia. En aquest cas, la velocitat ha de ser el criteri principal en fer una elecció. La majoria de les empreses exporten grans volums de mercaderies amb un pes considerable i aquesta és la raó per la qual el transport marítim és sovint preferit per a enviaments internacionals adm cd . Aquesta manera de transport és adequada per a mercaderies amb estranyes formes i mides. D'altra banda, per a un petit volum de mercaderies, fins i tot el transport aeri pot ser més barat.

Què tan importants són la velocitat i la seguretat per a vostè? Sense cap dubte, l'opció de transport més ràpid disponible és l'aire. No obstant això, sol ser el més car de tots els serveis internacionals de companyies d'enviament també. En aquest cas, vostè ha de saber exactament com de lliurament molt més ràpid li costarà i si vostè pot permetre el luxe de pagar el preu.

Quan es tracta de seguretat, vostè ha de considerar els riscos associats amb els diferents tipus de transport. Per exemple, els accidents de transport aeri és molt menys probable que un accident de transport per carretera. No obstant això, en cas d'un accident d'avió, el risc dels seus rpp 2013 smp sent béns totalment destruïdes és vegades més gran.

Quant pot permetre el luxe de pagar pel transport de les seves mercaderies? El millor és comparar els costos de cada mode de transport per al seu producte en particular en funció de la seva naturalesa, grandària i volum. Això l'ajudarà a prendre la decisió correcta entre els serveis internacionals de les companyies navilieres.
http://belandatier.blogspot.com/2014/01/mode.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar